Därför startade vi Parapedia.se

Det är svårt att hitta bra svar på vanliga frågor om privatekonomi. Ska man spara i aktier eller fonder? Hur sparar man bäst till sitt första hus? Hur sparar man till pensionen?

Frågor som dessa besvarar vi på Parapedia.se.

Vårt uppdrag är att förenkla och besvara vanliga frågor om privatekonomi. Våra artiklar och guider förklarar på ett enkelt sätt hur du sparar i aktier, väljer de bästa finansiella tjänsterna, samt tacklar de stora besluten i livet som att köpa ett hus eller spara till pensionen.

Parapedia.se grundades av två ekonomer som var trötta på att deras föräldrar och kompisar fick dåliga råd om ekonomi.

Vårt uppdrag

Bra ekonomiska beslut kommer från insikter. Vårt uppdrag är att förse våra läsare med information för att hjälpa dem navigera ekonomiska beslut. Vårt mål är att göra privatekonomi enkelt och lättförståligt.

Bakgrund

Parapedia.se grundades år 2020 och besöks varje månad av över 10 000 besökare. 

Disclaimer

Parapedia strävar efter att hålla all information om ekonomiska produkter och tjänster korrekt och uppdaterad. Uppgifter förändras över tid och det är därför alltid bra att dubbelkolla med företaget som erbjuder tjänsten på deras aktuella webbplats. 

Pontus Levén, grundare Parapedia.se

Ansvarig utgivare: Pontus Levén
Webbutvecklare: Thomas Danielsson
Instagram: @parapedia.se
Kontakt: hej@parapedia.se

Tänk på att investeringar i värdepapper och fonder alltid innebär en risk. En investering kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet.